Charmed World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Šta znači vaš username?

+4
KIKI
Baby Ergenç
Envy
Lilika
8 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Šta znači vaš username? Empty Šta znači vaš username? Wed Mar 23, 2011 8:09 am

Lilika

Lilika

Pa, šta znači?

2Šta znači vaš username? Empty Re: Šta znači vaš username? Wed Mar 23, 2011 9:59 am

Envy

Envy

Pa bas to-завист.

http://www.avril-balkan.com

3Šta znači vaš username? Empty Re: Šta znači vaš username? Wed Mar 23, 2011 5:24 pm

Baby Ergenç

Baby Ergenç

TO oznacava mene kao sultaniju-zenu sultana sulejmana I velicanstvenog xD

4Šta znači vaš username? Empty Re: Šta znači vaš username? Wed Mar 23, 2011 7:59 pm

KIKI

KIKI

Nista posebno..Nadimak recimo xD

5Šta znači vaš username? Empty Re: Šta znači vaš username? Wed Mar 23, 2011 8:00 pm

Lilika

Lilika

Pa ništa xD smislila sam ga sa Denisom xD

6Šta znači vaš username? Empty Re: Šta znači vaš username? Wed Mar 23, 2011 8:54 pm

Milan Lupin

Milan Lupin

Nista prvi deo znaci moje ime a drugi deo je prezime lika iz harry potter-a

7Šta znači vaš username? Empty Re: Šta znači vaš username? Thu Mar 24, 2011 12:56 pm

Natty

Natty

Ma smislio mi Denis, mada mi se sviđa. Alexis xDD Lepo zvuči ^.^

8Šta znači vaš username? Empty Re: Šta znači vaš username? Thu Mar 24, 2011 8:11 pm

Baby Ergenç

Baby Ergenç

Lik iz serije xD mada svi skoro to znaju xD

9Šta znači vaš username? Empty Re: Šta znači vaš username? Fri Mar 25, 2011 2:21 pm

Lilika

Lilika

Da:)) jao, meni počinje moje da se sviđa:)

10Šta znači vaš username? Empty Re: Šta znači vaš username? Mon Mar 28, 2011 6:34 pm

Adna

Adna

pa nista posebno...to mi je smislila milica sa FT...nada je dobiveno igrom slova iz mog imena i sada mala nada oznacava moje prociscenje od perveznije xD

11Šta znači vaš username? Empty Re: Šta znači vaš username? Mon Mar 28, 2011 7:30 pm

Elly

Elly

nadimak (:

12Šta znači vaš username? Empty Re: Šta znači vaš username? Mon Apr 18, 2011 7:58 am

Adna

Adna

moje ime

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]