Charmed World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

IZRADA SAJTOVA

Go down  Message [Page 1 of 1]

1IZRADA SAJTOVA Empty IZRADA SAJTOVA on Mon Apr 18, 2011 5:24 pm

seminarski123


IZRADA SAJTOVA

Naš tim www.magistarski.com nudi Vam kompletnu uslugu. Od zamisli, do gotovog sajta postavljenog na internet i to ne makar gde već na prve stranice najvećih svetskih pretraživača. Nakon kontakta sa vama i sagledavanja činjenica o vama ili vašoj firmi, usluzi ili bilo čemu što želite da postavite na sajt, naš tim stručnjaka započinje rad. Vaše je samo da kažete šta želite. Mi ćemo vam naravno pomoći sugestijama šta vam najviše odgovara i šta bi za vas bilo najpovoljnije.

Nakon dogovora i prikupljanja potrebnih informacija, podataka, teksta i fotografija, sve preuzimamo u naše ruke. Dakle, pružamo kompletnu uslugu. Vi dobijate za vrlo kratko vreme vaš lični sajt ili prezentaciju sa kojim ćete biti prezadovoljni. Sve kontakte sa provajderima u vezi izrade sajta radimo mi.

Za našu uslugu dajemo garanciju. Sa vama naravno sklapamo ugovor , gde je sve do tančina regulisano, sve naše obaveze oko izrade sajta, tako da nikakvih nedoumica nemože biti.

Ukratko naša usluga obuhvata:
1.Izradu sajta ili prezentacije
2.Postavljanje sajta ili prezentacije na internet
3.Optimizaciju sajta ili prezentacije na najveće svetske pretraživače
4.Prijavu vašeg sajta na najveće portale domaće i strane
5.Ažuriranje sajta ili prezentacije u zavisnosti od dogovora
6.Kompletan kontakt sa hostingom i provajderom preuzimamo mi

Naravno, važno je istaći da takodje radimo i redizajn sajtova koji su prestali da budu funkcionalni na bilo koji način. Isto tako, već gotove sajtove u dogovoru sa vama, možemo da postavimo na pretraživače i portale i da im podignemo rejting i takodje postavimo na prve stranice googlea. Dakle, ako imate već gotov sajt ili prezentaciju , a niste zadovoljni njegovim rangiranjem, tj. nemožete svoj sajt ili prezentaciju da nadjete na googleu , tu smo mi da vam to uradimo za najkraće vreme i po simboličnoj ceni.

PROVERITE!

2IZRADA SAJTOVA Empty Re: IZRADA SAJTOVA on Mon Apr 18, 2011 8:05 pm

Envy

Envy
I ti shabane nashao da reklamirash sa jednim postom..:]

http://www.avril-balkan.com

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum