Charmed World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Gde ja stadoh, ti produži...

+7
Elly
Adna
Baby Ergenç
Milan Lupin
Lilika
KIKI
Natty
11 posters

Go to page : 1, 2  Next

Go down  Message [Page 1 of 2]

1Gde ja stadoh, ti produži... Empty Gde ja stadoh, ti produži... Wed Mar 23, 2011 7:53 pm

Natty

Natty

Mislim da svi znate pravila, ali ajde da ponovim.

Igra se igra tako što svako sledeći dodaje po jednu reč na prethodni tekst.

Npr.

Osoba 1: Ljubav
Osoba 2: Ljubav je
Osoba 3: Ljubav je nešto
Osoba 4: Ljubav je nešto posebno.
Osoba 5: Ljubav je nešto posebno. Katkad

Razumete? počinjemo.

Život

2Gde ja stadoh, ti produži... Empty Re: Gde ja stadoh, ti produži... Wed Mar 23, 2011 7:54 pm

KIKI

KIKI

Život je

3Gde ja stadoh, ti produži... Empty Re: Gde ja stadoh, ti produži... Wed Mar 23, 2011 8:03 pm

Lilika

Lilika

Život je čudo!

4Gde ja stadoh, ti produži... Empty Re: Gde ja stadoh, ti produži... Wed Mar 23, 2011 8:53 pm

Milan Lupin

Milan Lupin

Zivot je cudo!Stoke

5Gde ja stadoh, ti produži... Empty Re: Gde ja stadoh, ti produži... Thu Mar 24, 2011 12:57 pm

Natty

Natty

Život je čudo! Stoke, bitange

6Gde ja stadoh, ti produži... Empty Re: Gde ja stadoh, ti produži... Thu Mar 24, 2011 3:43 pm

Milan Lupin

Milan Lupin

Život je čudo! Stoke, bitange i najbolje kurve...

7Gde ja stadoh, ti produži... Empty Re: Gde ja stadoh, ti produži... Thu Mar 24, 2011 4:00 pm

Natty

Natty

Život je čudo! Stoke, bitange i najbolje kurve su

8Gde ja stadoh, ti produži... Empty Re: Gde ja stadoh, ti produži... Thu Mar 24, 2011 8:11 pm

Baby Ergenç

Baby Ergenç

Život je čudo! Stoke, bitange i najbolje kurve su postale legalizovane

9Gde ja stadoh, ti produži... Empty Re: Gde ja stadoh, ti produži... Fri Mar 25, 2011 2:23 pm

Lilika

Lilika

Život je čudo! Stoke, bitange i najbolje kurve su postale legalizovane što je strašno!

10Gde ja stadoh, ti produži... Empty Re: Gde ja stadoh, ti produži... Sat Mar 26, 2011 10:54 pm

Milan Lupin

Milan Lupin

Život je čudo! Stoke, bitange i najbolje kurve su postale legalizovane što je strašno!Volim

11Gde ja stadoh, ti produži... Empty Re: Gde ja stadoh, ti produži... Sun Mar 27, 2011 3:21 pm

Lilika

Lilika

Život je čudo! Stoke, bitange i najbolje kurve su postale legalizovane što je strašno!Volim da spavam

12Gde ja stadoh, ti produži... Empty Re: Gde ja stadoh, ti produži... Mon Mar 28, 2011 5:17 pm

KIKI

KIKI

Život je čudo! Stoke, bitange i najbolje kurve su postale legalizovane što je strašno!Volim da spavam posle

13Gde ja stadoh, ti produži... Empty Re: Gde ja stadoh, ti produži... Mon Mar 28, 2011 5:30 pm

Adna

Adna

Život je čudo! Stoke, bitange i najbolje kurve su postale legalizovane što je strašno!Volim da spavam posle dugog dana

14Gde ja stadoh, ti produži... Empty Re: Gde ja stadoh, ti produži... Mon Mar 28, 2011 7:35 pm

Elly

Elly

Život je čudo! Stoke, bitange i najbolje kurve su postale legalizovane što je strašno!Volim da spavam posle dugog dana provedenog

15Gde ja stadoh, ti produži... Empty Re: Gde ja stadoh, ti produži... Sun Apr 03, 2011 12:18 pm

Nikola Germanotta

Nikola Germanotta

Život je čudo! Stoke, bitange i najbolje kurve su postale legalizovane što je strašno!Volim da spavam posle dugog dana provedenog na

16Gde ja stadoh, ti produži... Empty Re: Gde ja stadoh, ti produži... Sun Apr 03, 2011 12:33 pm

Elly

Elly

Život je čudo! Stoke, bitange i najbolje kurve su postale legalizovane što je strašno!Volim da spavam posle dugog dana provedenog na plaži

17Gde ja stadoh, ti produži... Empty Re: Gde ja stadoh, ti produži... Fri Apr 15, 2011 8:24 am

Amina

Amina

Život je čudo! Stoke, bitange i najbolje kurve su postale legalizovane što je strašno!Volim da spavam posle dugog dana provedenog na plaži i

18Gde ja stadoh, ti produži... Empty Re: Gde ja stadoh, ti produži... Fri Apr 15, 2011 1:23 pm

Adna

Adna

Život je čudo! Stoke, bitange i najbolje kurve su postale legalizovane što je strašno!Volim da spavam posle dugog dana provedenog na plaži i uživam

19Gde ja stadoh, ti produži... Empty Re: Gde ja stadoh, ti produži... Fri Apr 15, 2011 1:54 pm

Amina

Amina

Život je čudo! Stoke, bitange i najbolje kurve su postale legalizovane što je strašno!Volim da spavam posle dugog dana provedenog na plaži i uživam u

20Gde ja stadoh, ti produži... Empty Re: Gde ja stadoh, ti produži... Mon Apr 18, 2011 2:20 am

Denis

Denis
Admin

Život je čudo! Stoke, bitange i najbolje kurve su postale legalizovane što je strašno!Volim da spavam posle dugog dana provedenog na plaži i uživam u lepim curama

:haha:

https://charmed-world.forumsr.net

21Gde ja stadoh, ti produži... Empty Re: Gde ja stadoh, ti produži... Mon Apr 18, 2011 7:57 am

Adna

Adna

Život je čudo! Stoke, bitange i najbolje kurve su postale legalizovane što je strašno!Volim da spavam posle dugog dana provedenog na plaži i uživam u lepim curama i

denise opet si grozan :haha:

22Gde ja stadoh, ti produži... Empty Re: Gde ja stadoh, ti produži... Tue Apr 19, 2011 1:57 pm

Amina

Amina

Život je čudo! Stoke, bitange i najbolje kurve su postale legalizovane što je strašno!Volim da spavam posle dugog dana provedenog na plaži i uživam u lepim curama i volim

23Gde ja stadoh, ti produži... Empty Re: Gde ja stadoh, ti produži... Tue Apr 19, 2011 2:05 pm

Adna

Adna

Život je čudo! Stoke, bitange i najbolje kurve su postale legalizovane što je strašno!Volim da spavam posle dugog dana provedenog na plaži i uživam u lepim curama i volim spavati

24Gde ja stadoh, ti produži... Empty Re: Gde ja stadoh, ti produži... Tue Apr 19, 2011 2:11 pm

Amina

Amina

Život je čudo! Stoke, bitange i najbolje kurve su postale legalizovane što je strašno!Volim da spavam posle dugog dana provedenog na plaži i uživam u lepim curama i volim spavati kod

25Gde ja stadoh, ti produži... Empty Re: Gde ja stadoh, ti produži... Thu Apr 28, 2011 12:29 pm

LuNa

LuNa

Život je čudo! Stoke, bitange i najbolje kurve su postale legalizovane što je strašno!Volim da spavam posle dugog dana provedenog na plaži i uživam u lepim curama i volim spavati kod kuće.

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 2]

Go to page : 1, 2  Next