Charmed World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Koja pitanja vas izluđuju...

+4
Baby Ergenç
Natty
Lilika
Envy
8 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Koja pitanja vas izluđuju... Empty Koja pitanja vas izluđuju... Wed Mar 23, 2011 10:39 pm

Envy

Envy

Koja pitanja koji vam vaši bližnji postavljaju vas dovode do "ludila"?

http://www.avril-balkan.com

2Koja pitanja vas izluđuju... Empty Re: Koja pitanja vas izluđuju... Thu Mar 24, 2011 11:06 am

Lilika

Lilika

Šta radiš?xD

3Koja pitanja vas izluđuju... Empty Re: Koja pitanja vas izluđuju... Thu Mar 24, 2011 12:22 pm

Natty

Natty

"Šta ima novo?"-uff kako me nervira kad me to neko pita naročito na fb-u -.- Pa i da ima, ne bih ti rekla, jer nisam luda da kuckam roman na chat-u. Ako te interesuje, dođi kod mene, pa da se ispričamo ko ljudi -.-
"Jel možeš da mi narežeš to i to?" -.- Ovo pogotovo. Pošto su u mom odeljenju ugl neki debili koji ne znaju ni šta je rezač, a kamoli nešpto više svi traže od mene da im režem pesme, filmove itd. -.- Kad čujem reč "rezanje", dođe mi da se ubijem. -.-
"Možeš li da mi skineš to i to sa neta?" Pa čekaj, pta sam ja ovde xD Lični skidač filmova -.- Ako vam treba, skinite -.-
Itd xD Ne mogu svega da se setim xDD

4Koja pitanja vas izluđuju... Empty Re: Koja pitanja vas izluđuju... Thu Mar 24, 2011 8:16 pm

Baby Ergenç

Baby Ergenç

Kako si mi danas? -kad me je neko video i to me pita na fb opet

5Koja pitanja vas izluđuju... Empty Re: Koja pitanja vas izluđuju... Thu Mar 24, 2011 8:33 pm

Lilika

Lilika

mene u odeljenju na primer Jel možeš da mi napišeš sastav?? Pa šta sam ja, msm, okej je što diFno pišem, al xD

6Koja pitanja vas izluđuju... Empty Re: Koja pitanja vas izluđuju... Thu Mar 24, 2011 8:38 pm

Baby Ergenç

Baby Ergenç

kad mi u odeljenju kazu..."Jel si raspolozena da mi uradis domaci,ili pises ono sa casa"ili tako to

7Koja pitanja vas izluđuju... Empty Re: Koja pitanja vas izluđuju... Fri Mar 25, 2011 2:11 pm

Lilika

Lilika

Tkođe, možeš li da mi uradiš ovo ono, mogu da iskopiram? -.-

8Koja pitanja vas izluđuju... Empty Re: Koja pitanja vas izluđuju... Mon Mar 28, 2011 6:39 pm

Adna

Adna

sta radis?-msm kad me to pitaju,ocu izludit,mogu ja roman napisati o tome sta radim,sjedim,disem......
sta imas novo?-takodjer,ako tre zanima pricat cu ti kad se vidimo ili ako imam nes zanimljivo reci cu i prije nego sto pitas
zasto?-ovo srecom koristi samo kiki,svaki put,njoj sam vec navikla da crtam
kako si danas-a vidimo se u skoli...

9Koja pitanja vas izluđuju... Empty Re: Koja pitanja vas izluđuju... Sun Apr 03, 2011 12:25 pm

Nikola Germanotta

Nikola Germanotta

kosi ti? Koliko mi se puta desi da mene neko pita to na fejsu a ja mu onda svasta kazem. xD.

10Koja pitanja vas izluđuju... Empty Re: Koja pitanja vas izluđuju... Fri Apr 15, 2011 2:49 pm

Amina

Amina

Poznajemo li se??-To mi se cesto desava na fb pa sta me dodajes medju prijatelje ako me ne poznajes

11Koja pitanja vas izluđuju... Empty Re: Koja pitanja vas izluđuju... Mon Apr 18, 2011 2:18 am

Denis

Denis
Admin

''A cij si ti?''Bolje da ladna govna jedem nego owo neko da me pita.

https://charmed-world.forumsr.net

12Koja pitanja vas izluđuju... Empty Re: Koja pitanja vas izluđuju... Mon Apr 18, 2011 7:53 am

Adna

Adna

Denis wrote:''A cij si ti?''Bolje da ladna govna jedem nego owo neko da me pita.

slazem se,pogotovo kad pored mene stoji neko od mojih a neka babetina kaze "Cija si ti?"

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]